vrijdag 15 maart 2013

Top 3 notering

Vandaag even een kort berichtje. Ik ben de hele week al druk bezig met o.a. behang van de muur afhalen. Wat een klus is dat, ik kom eigenlijk niet eens meer toe aan het maken van een kaart. En het weekend ook nog drukte voor de boeg, dus ik hoop vanmiddag nog even een kaart te kunnen maken......maar ik beloof niets hahaha...... Maar waarom dan dit berichtje ? Gewoon omdat ik jullie wil laten weten dat ik, net beginnende challenges deelnemer, met mijn kinderkaart van 7 maart jl. bij de creatieve zebra een TOP 3 notering heb behaald........ZO LEUK !!! Ik ben trots en blij en dat wil ik met jullie delen :-)
Ik kom zo snel mogelijk weer terug met een nieuwe creatie.


4 opmerkingen:

 1. Jaaa ik had het gezien!
  Kijk dat zijn nog eens leuke berichten he :)
  Succes met klussen!

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een LEUK berichtje is dit Helga.
  Van ♥-e Gefeliciteerd met het behalen van de TOP 3.....SUPER.
  Enneh.....klussen is bijna net als knutselen.....je probeert er iets MOOIS van te maken.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou dit is wel een berichtje waard! Gefeliciteerd met je top 3 notering! Zie je wel dat het leuk is om aan challenge's mee te doen. Succes met klussen, fijn weekend, groetjes Ingrid http://ingreymo.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap wel dat je dit met ons wilt delen hoor (ik het het natuurlijk ook al gezien op de blog van de Creatieve Zebra zelf)... Toch gaaf als de jury je kaart er tussen al de andere uitvist als de leukste/mooiste/ed!

  BeantwoordenVerwijderen