zondag 10 maart 2013

gevonden ....

Mijn ouders zijn wat dozen aan het opruimen, met werkelijk van alles en nog wat er in......en kijk nou wat er onder in een van de dozen is gevonden. Nostalgie en het bewijs dat ik al als kind creatief bezig was.....dit was een opdracht op school: "maak een spel" maakte niet uit hoe en met welk materiaal. Uiteraard ging ik toen meteen met borduren aan  e slag en zo is dit Mens Erger Je Niet spel ontstaan. Geborduurd op jute stof en de pionnen zijn stukjes leer met de kleur er op geverfd. Ik vind hem nog steeds leuk :-)

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te zien zeg! De creativiteit en het borduren gingen je al vroeg heel goed af. Strak werkje, het past ook precies op het stukje jute! Alhoewel, ik zie dat je de loop-vakjes links heel creatief, nauwelijks opvallend ieeeeeeeeets smaller hebt gemaakt. Voor alles een oplossing! Echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha Miranda, dat weet ik nog wel....was ik bijna klaar kwam ik net een ietsepietsie te kort...drama natuurlijk....maar ik was ook creatief in oplossingen bedenken :-) Jij ziet ook alles :-)

   Verwijderen
 2. *Mompelt iets over een gezamenlijke eigenschap perfectionisme* ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi meid, is echt grappig, ik ken je ook alleen maar als een crea-bea.....gaat alles verders goed met je?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke hè als je weer eens dozen doorzoekt...'t zijn net cadeautjes! ;)
  Hoe is het met de poezen... geef ze een dikke knuffel van me

  liefs Corianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ... en toen ook al zo netjes - en creatieve oplossingen werden gezocht (-:

  BeantwoordenVerwijderen