vrijdag 27 december 2013

Mannenkaart

Het blijft toch altijd weer lastig om een mannen kaart te maken, waar zou dat toch aan liggen ? Het stoere dessinpapier van Echo Park, doet het in ieder geval goed. Ribbelcraftkarton, touwtje, knoopjes en sterretjes maken het geheel af.

5 opmerkingen:

 1. Ja ik vind dat ook lastig, je vervalt zo vaak in hetzelfde maar ik vind deze heel origineel hoor!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mannenkaarten zijn ook mijn grote struikelblok. Waarschijnlijk omdat ze niet van dat schattige scrappapier houden dat ik bezit... Maar deze heb je supermooi gemaakt zeg!
  Groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het ook heel moeilijk om een mannen kaart te maken deze ziet er erg mooi uit het brengt mij ook weer op een idee bedankt groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar dat aan ligt? Vast aan het feit dat we zo graag bloemetjes, lintjes, hartjes en vlinders op onze creaties willen plakken haha en ja... daar maak je de gemiddelde man niet blij mee. En je hebt er gewoon goed papier voor nodig, dit is gaaf zeg. Echt een leuke kaart. Bekend modelletje ;-) ik wil er ook nog een verjaardagskaart mee maken. Maar ik stroom over met ideeën, dus ik ga eerst maar met mn nieuwe aan de slag. Op dit model kan ik terugvallen als ik het even niet meer weet, haha altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen