zaterdag 7 december 2013

Dear Santa.....

Bedankt voor de leuke reacties gisteren op mijn nieuwe start van dit blog, jullie zijn echt trouwe volgers, ik ben blij dat ik jullie niet kwijt ben geraakt !!!
Daarom vandaag maar meteen een nieuwe creatie plaatsen. Wederom heb ik het nieuwe stansje van Eline gebruikt, maar deze keer wel de kerstman er aan vast laten zitten. Door hem 2x te stansen kun je een soort van schaduw aanbrengen, waardoor hij wat beter uitkomt op wat drukker papier. Dit leuke papier heb ik van Miranda gekregen, en aangezien ik dol ben op blauw kwam dit goed van pas. Verder gebruik gemaakt van de zipper van Marianne Design (die doet het ook erg leuk op kaarten !!) , hierdoor is een soort hoesje ontstaan, label erin, stempelen, en dan nog wat verdere afwerking met touw en sterren, en kerstkaart 2 is een feit.

6 opmerkingen:

 1. hoi Helga,
  wat leuk om weer eens wat van je horen. je vorige kaart is mooi in die kleuren. best leuk dat 'oude'look op de randen.
  dit kaartje is ook mooi, erg leuk die rits en mooi papier gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dit zijn 'mijn' kleuren ook, mooi! leuk zoals je de rits ook echt gestikt hebt!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave kaart, ben blij om te zien dat het papier je goed bevalt. :) En die rits he, die had je pas toch nog niet? Echt heel leuk gedaan allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie creaties, heb je hier gemaakt, gisteren en vandaag. Dat blauw is erg leuk, en ook mooi zoals je de rits erin verwerkt hebt. De creatie van gisteren vind ik erg grappig door de rendieren die je van de slee afgehaald hebt leuk idee.. Hopelijk krijg je de smaak van het bloggen weer te pakken. Fijne zondag, groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Via Miranda kom ik op je blog en dacht even kijken...... Leuk e stoere kaarten maak je, ik ga je volgen. En deze vind ik ook erg leuk mooie kleurencombinatie ook. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf kaartje! Leuk dat je dit papier gebruikt hebt voor een kerstkaart, kan prima!

  BeantwoordenVerwijderen