zondag 24 februari 2013

flitsend

Ik dacht, laat ik eens lekker gek doen en wat flitsende kleuren gebruiken. Blijkbaar is dat toch niet helemaal voor mij weggelegd.....ik ben niet zo tevreden over de kaart. De lay-out ga ik nog wel een keer gebruiken met andere kleuren, misschien dat het dan wel wordt wat ik zou willen. Maar er zijn altijd wel mensen die dit flitsende wel kunnen waarderen, dus toch maar op mijn blog geplaatst. Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Overigens is het nog wel een leuke tip om eens te kijken bij www.lintenmeer.nl ze hebben daar echt zoveel soorten knoopjes/knopenset, dat je bij alle kleuren van je kaart wel een passend knoopje hebt.

8 opmerkingen:

 1. Hij is vers van de pers zo te zien, de lijm is nog niet eens droog haha. Ik ben zelf ook niet zo van de ontzettende flitsende kleuren, maar er zijn inderdaad genoeg mensen die het wel kunnen waarderen. Ik vind het verder wel een hele leuke kaart geworden hoor! Persoonlijk had ik dan alleen ook nog een gezellig flitsend lintje erbij gekozen, qua kleur lijkt hij (op de foto, misschien niet in het echt) net even te 'grauw' ofzo bij alle andere kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je hebt gelijk Miranda, ik zie inderdaad op de foto ook dat de lijm nog niet eens droog is en dat de kleur van het lintje wat afwijkt, maar dat is wel vaker zo met foto's dat ze niet helemaal de juiste kleur weergeven

   Verwijderen
 2. Leuke kaart hoor! Lekker vrolijk! En een leuk patroon. Inderdaad wellicht een te grauw lintje, maar ach verder prima toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hij ziet er toch wel erg gezellig uit groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé Helga.
  ik ben ook niet van de harde kleuren maar bij dit lya-out pas het wel heel goed.
  En de kaart is ook zekker leuk om maar een tiener te sturen.
  gr. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige vrolijke kaart, mooie combinatie.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een prachtige kaart! Lekker vrolijk, ik vind hem zeker gelukt!
  Groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De felle kleuren vind ik wel leuk EN vrolijk! Leuke layout ook!

  BeantwoordenVerwijderen