zaterdag 18 augustus 2012

Eline's owls

Ook nu weer een kaart met de nieuwe materialen van Eline. Deze keer met de creatable kerstboom, en natuurlijk het scandinavische hart (zoooooo leuk!!!) en de mini stempels van de uiltjes die zijn ook zo cute! En het dessinpapier gecombineerd met stukjes tekst uit een oud boek, en dan ook nog eens alles gescheurd....dat valt nog niet mee, maar ik hoop dat het Inge haar goedkeuring kan dragen, zij is natuurlijk een expert op dit gebied. Maar zelf ben ik zeker niet ontevreden, ik ga het nog leuk vinden ook om zo "nonchalant"te werken, en zelfs een niettang zit ineens in mijn tasje met basis materialen, wie had dat nou kunnen denken :-)

6 opmerkingen:

 1. Het is een leuk "rommeltje" op je kaart hoor! Het is altijd even wennen om iets niet-netjes te maken voor de perfectionisten onder ons, maar het levert vaak een leuk resultaat op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Helga,
  Om eerlijk te zeggen.....moet hier toch wel aan wennen.
  Scheuren.....ik zou het waarschijnlijk niet durven ☺☺☺ en om een niettang als basis materiaal te gebruiken.....hihihi.....daar zou ik NIET aan gedacht hebben.
  Nog een fijne ☼-dag gewenst.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeeeeey Helga, wat een tof kaartje!!
  Vind em echt super geslaagd :)
  Die nieuwe materialen zijn ook echt heel leuk!!
  Weet zeker dat Inge trots op je is ;)

  Groetejs

  Vera

  ps: hier alles goed hor met mij en de beeb in mn buik, thanks!
  Nog zo'n 6 weekjes te gaan...spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, wie had dat gedacht Helga! Ik vind het echt heel leuk om jouw scheur en nietwerk te zien :-) Wat is het een leuke nieuwe serie hè?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nou Inge, het is gewoon verslavend leuk deze serie :-) Ben blij dat je mijn scheurwerk een beetje kunt waarderen, het haalt het niet bij jouw werk, maar eigenlijk moet dat ook niet, we moeten toch wel onze eigen hobby identiteit behouden. Maar ik lift graag een beetje mee op jouw echte "Inge"-kaarten!

   Verwijderen