maandag 30 april 2012

Opkikkertje

En hier is dan mijn resultaat van de knutselmiddag met Miranda en Maria. Ik heb hiervoor een gouwe ouwe van stal gehaald, de opkikkers van Eline Pellinkhof. Ze blijven leuk om mee te werken, en de frisse groene kleur past wel bij de tijd van het jaar. Maria had mij op het idee gebracht de easelkaart te maken, en dat was ook weer lang geleden dat ik dat gedaan had, en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben over het eindresultaat.

6 opmerkingen:

 1. Het is een hele leuke frisse kaart geworden. Hoe heb je dat met de tekst gedaan, gewoon over het lint heen gestempeld?

  groetjes van Ank

  PS Je hebt woordverificatie aanstaan en dat is heel vervelend, misschien kun je die uitschakelen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. inderdaad gewoon er over heen gestempeld, wel voorzichtig anders beweegt het lint en krijg je "bibber-letters"

   Verwijderen
 2. Hij is echt heel leuk geworden Helga! Knoopjes, strikjes, lintjes... ik hou er natuurlijk wel van! Maar zie ik nou goed dat de groene steentjes er alsnog af zijn? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha....nee hoor, zitten net achter het rechtopstaande deel (daar zit ook nog een vlindertje achter :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele leuke opkikkerkaart!
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een vrolijke kaart, Helga! In het echt hou ik niet zo van kikkers (ze zijn zo glibberig, snel en ik krijg er kippenvel van, sorry), maar de tekeningen van Eline zijn schattig (-;
  Zo te lezen heb je een gezellige middag met twee creatievelingen gehad? Leuk! Daar hoop ik ook altijd nog op. Het wordt tijd dat ik met Dora bij jou kom knutselen.
  (mocht je ons nog willen hebben...)
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen