zondag 29 april 2012

Creatief met elkaar


Vanmiddag een heerlijke knutselmiddag gehad met Miranda en Maria Versteege. Lang geleden dat ik mijn creatieve brein heb moeten laten werken. Ik heb in de afgelopen tijd niet helemaal stil gezeten hoor, ik moest 46 dezelfde kaarten in opdracht maken, dat is dus eenmaal brainstormen en dan 45 keer herhalen. Maar ik moet zeggen; deze middag had ik wel nodig om weer een beetje op gang te komen. Overigens hebben we ook heel veel zitten kletsen (hahaha....) met als gevolg dat alleen Maria haar kaart af had (dat verdient dus een bloemetje). De kaart waar ik mee bezig ben hoop ik snel te kunnen laten zien, en Miranda zal haar kaart ook zeker op haar eigen blog tonen, ga dus snel een kijkje bij haar nemen en wordt ook volger van haar blog, zeker de moeite waard!!

4 opmerkingen:

 1. Kletsen? Wie? Jij? Welneeee! ;) Maar leuk om te zien dat je inspiratie weer naar boven kwam en dat we elkaar weer op weg hebben geholpen. En tsja... jouw collectie met materiaal doorspitten vergt ook de nodige tijd, maar ik heb er helemaal een pptje van gemaakt haha. Ik heb alleen twee plaatjes op elkaar gestempeld, ingekleurd en uitgeknipt. Ach, dat afmaken komt nog wel! Was gezellig!
  Ps. De volgende keer zal ik me meer voorbereiden op een foto sessie, heb er rode koontjes en een gekke vinger van haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahaha.....dat vingertje had ik nog niet eens gezien.
  En dat kaartje ga je toch zeker wel morgen nog afmaken!!! Laatste vrije dag moet je goed benutten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als mijn hoofdpijn nu eindelijk eens zakt, kan ik nog een beetje genieten van mijn laatste vrije dag... Ik vermoed dat ik donderdag pas weer verder kan met mn kaartje en dat ik morgen nog even ga snuffelen in het dorp. We will see. Ik ben vooral nieuwsgierig naar jouw afronding van je kaart en je nieuwe blogbericht. Die heb ik toch wel gemist!

  BeantwoordenVerwijderen