maandag 1 juli 2013

aapje

Eindelijk ben ik daar weer! Ik heb wat afgehaakt de afgelopen periode, mijn vriendin geholpen met een opdracht om dieren-sleutelhangers te haken. Wat is dat toch heerlijk om te doen, ik zou me bijna niet meer kunnen voorstellen wat het is om zonder haaknaald de avond door te komen hahaha...... En dan zou je denken na zo'n grote opdracht word het weer tijd om met kaarten aan de slag te gaan. Maar niets is minder waar, de inspiratie is even helemaal nergens en de zin ook even foetsie, maar het haken des te meer.
Op het boek Zoomigurumi staat op de voorkant dit schattige aapje, en dat was dan ook meteen het eerste wat ik ben gaan haken na de sleutelhangers. Wat een dotje is het geworden. Het gezichtje had wat beter gekund, maar dat ging zo lastig, en dat is op de foto helaas ook goed te zien, maar verder ben ik helemaal verliefd op dit apekopje. Maar binnenkort gaat hij naar een heel lief mannetje, dat dol is op knuffeltjes, dus ik kan nu nog even er van genieten.

6 opmerkingen:

 1. Ha, ze is er weer, lief aapje heb je gemaakt, kan mij voorstellen dat je niet meer zonder haaknaald kan, hier is er nog een!
  Groetjes, Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jemig, wat een scheetje! Nu snap ik natuurlijk helemaal waarom hier je voorkeur naar uit gaat op het moment. Ik begin er gewoon niet aan, scheelt me een verslaving zie ik zo haha. Ik geniet lekker van jouw en andermans haaksels! Focus ik me wel ondertussen mijn eigen tape-verslaving haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, lief! Noah, onze jongste, wil graag dat ik een aap voor hem haak. Ik denk dat ik het boek maar moet zoeken in de bieb. Dan heb ik een leuk patroon. Ik vind het een schatje! Knap hoor, dat je hebt leren haken in zo korte tijd (dat had ik wel verwacht, zoals ik al vaker zei (-;)
  Fijne dinsdag!
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje! En ik zie er niks van hoor, van dat gezichtje waar je het over hebt! Ik vind het een leukerd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een enig aapje. Mijn complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen