zondag 2 juni 2013

Laatste setjes kaarten


Zojuist de laatste 2 setjes kaarten gemaakt voor de sponsoring van mijn broer voor de Alpe d'Huez, ze zijn vers van de pers, de lijm is nog niet eens droog :-) Ik heb voor deze setjes de papierlijn van My Minds Eye, be amazing en de papierlijn van Marianne Design, Fabulous fity's gebruikt.

Verder ben ik de afgelopen tijd weer druk aan het haken geweest, even een vriendin helpen met 13 dierensleutelhanger, die kan ik (nog) niet laten zien, want zij moet ze binnenkort kado gaan geven.

En eergisteren is dan ook mijn kleine Daisy in huisgekomen. De twee andere katten, vinden het allemaal nog maar niks, en een groot blaasorkest is er dan ook niets bij, menig dirigent zou er jaloers op zijn hahahah..... maar rustig aan proberen ze al wat aan elkaar te snuffelen, dus ik verwacht dat met een week de vrede gesloten is, en dat Sammy en Misty hun halfzusje in de armen zullen sluiten.

5 opmerkingen:

 1. mooie kaarten.
  en wat een poepie.
  gr. petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Acccccccccccch wat een droppie!!
  Je sorry je kaarten zijn ook leuk hoor maar dat lieve snoetje slaat toch wel alles :D
  Ga er lekker van genieten van dit kleintje!
  Hopelijk wennen je andere katjes er snel aan.

  Liefs

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wat een snoopy, hij kijkt zo zielig uit de oogjes. Je kaarten zijn erg leuk, mooi papier heb je gebruikt. Net op de valreep klaar. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende kaartjes heb je weer gemaakt en van de week is het dan zover. Wat een schatje die Daisy, hoop dat ze snel vriendjes zullen worden Helga.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ach wat een schatjeeeeee! lief zeg! en gave kaarten! mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen