zaterdag 11 mei 2013

Pipoos Dordrecht met Eline Pellinkhof

 Misschien hebben jullie dit bericht al bij Eline Pellinkhof op haar blog gezien, maar ik plaats hem toch ook maar even......Ik zou het leuk vinden als ik ook jullie, mijn volgers, in Dordrecht mag begroeten!

Uitnodiging!!!

Zaterdag 18 mei van 11.00 tot 15.00 uur ben ik, samen met Helga, bij de Pipooswinkel in Dordrecht. Dit is (waarschijnlijk) de enige keer dat je vele originele projecten uit het nieuwe Buitenhuis boek kan bewonderen. Ook is er een mogelijkheid om de materialen uit te proberen; schuif gezellig aan bij Helga voor een kleine Make & Take, je maakt een leuk label wat je mee naar huis mag nemen (zie foto).

Dus heb je zin in een dagje Dordrecht? Het is een prachtige stad en wij zouden het gezellig vinden als je even langskwam voor een babbeltje en om inspiratie op te doen. Hopelijk tot dan!

En als je toch in Dordrecht bent ga dan vooral ook even langs bij Villa Augustus, een van mijn favoriete plekken voor lunch of een kopje koffie/thee.

6 opmerkingen:

 1. Ik ben elders op deze aardbol, maar alvast heel veel plezier! Wordt vast weer heel gezellig, leuk dat je weer een make and take doet. Mochten de deelnemers zelf geen inspiratie hebben, dan hebben ze genoeg aan één van de vele voorbeelden die jij maakte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, heel leuk dat die ook mee gaat! Ben benieuwd of er mensen gaan scheuren in het mooie papier, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Helga, hoe is het? Je gehaakte beestjes zijn prachtig maar dit is ook weer een creatie hoor! Wat onwijs schattig! En zo bij elkaar zijn ze gewoon prachtig. Heel crea dit. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gezelliee!!
  Zie je daar!

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen