dinsdag 16 april 2013

Kippers-Marianne Event


Gisteren een superleuke dag gehad bij Kippers Hobby BV. Voor winkeliers werden die dag allerlei demo's en make-take's gegeven met de materialen van Marianne Design. Ik mocht een make en take geven met materialen van Eline's buitenhuis. Het was heel druk en en reuze gezellig, heb ook veel mensen gezien en gesproken. En zoals je op de onderste foto kunt zien waren o.a. ook Leo en Elma van Elma's hobbyshop aanwezig. Kijk Leo maar eens ingespannen bezig zijn!!
Dit was een voorbeeld van de make en take. Het maken van een tag met de creatable van het schilderijlijstje, gebruik maken van het dessinpapier Strandhuis en Poppenhuis en de bijbehorende stempelsets en lint/kant uit dezelfde serie.

5 opmerkingen:

 1. Hi Helga, laat eens zien wat de make en take was... Ik ben akelig nieuwsgierig natuurlijk!
  Gr.
  Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee Helga! Klein maar fijn, ideaal voor een make and take. Het ziet er heel gezellig uit aan je tafeltje. Leuk dat Elma en Leo er ook waren! Nu waren ze eens bij jóu op bezoek. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt schattige make and takes bedacht, Helga!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Helga

  Wat ziet dit er gezellig uit Helga! En wat was het leuk maandag hé?
  Gaat het weer een beetje met het "dode vogeltje" ?? :-) :-)..

  Hartelijke groetjes van Anja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha.....Nou Marianne had helemaal gelijk met die opmerking :-)....maar nu gaat het weer hoor !!! Ik zou het zo morgen weer doen !!

   Verwijderen