zondag 27 januari 2013

80 jaar


Eindelijk weer eens een vrolijk kaartje op mijn blog. Mijn  lieve buurman wordt morgen 80 jaar, en daar hoort uiteraard een kaartje bij, hij is een van mijn grootste "fans" en vindt alles even mooi, wat ik ook maak :-). Deze kaart kun je heel goed met kleine restjes dessin papier maken, een stukje bijpassend lint en knoopjes, knipvel uit de oude doos, en klaar ben je.
Het lijkt alsof ik in geen weken een kaart gemaakt had, maar schijn bedriegt. Ik heb 300 kaarten gemaakt !!! Mijn broer gaat namelijk de Alpe d'Huez beklimmen en als sponsoring heb ik pakjes kaarten van 3 stuks gemaakt en deze verkocht voor het goede doel Spieren voor spieren. Wat een succes was (is) dat, de reactie waren allemaal heel positief en de bestellingen waren niet aan te slepen......en het werk dus bijna niet bij te benen ......maar het is gelukt. Nu zal er misschien nog wel wat aan bestellingen komen, maar niet meer zoveel dat ik niet meer aan mijn eigen kaarten toe kom. Dus ik ga weer mijn best doen mijn blog iets regelmatiger te vullen.....hoop dat ik daar dan ook aan kan voldoen, want voor het zelfde geld komt daar weer van alles tussen, maar ik doe mijn best voor jullie enthousiaste volgers.

5 opmerkingen:

 1. Leuke vrolijke kaart voor een 80-jarige!!!
  Zo jij hebt je best gedaan voor het goede doel, dat isn iet mis zoveel kaarten maken.
  Hoe gaat het met je beide katten?

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gaat heel erg goed met ze Ank !!! Zijn gegroeid als kool, en vooral Sammy, de kater, is inmiddels een enorme beer. Ik zal van de week wel even een foto posten.

   Verwijderen
 2. Hallo Helga,
  Kaartje 301 is heel erg VROLIJK en je buurman zal hier echt van GENIETEN.....er zit muziek in ♫♪♫♪♫♪.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk dat hij zo van je creaties kan genieten, voor jou extra leuk om dan een leuk kaartje voor hem te maken. Jemig, wat een hoop kaarten heb jij gemaakt zeg. Fantastich! Mooie motivatie voor je broer zijn komende prestatie, ik wens hem veel succes. De sneeuw is nu weg, maar mijn huis ligt nu vol met het onafgemaakte dressoir pakket doordat er een onderdeel stuk is en we het niet af kunnen maken. Als dat opgelost is, kan ik je eindelijk uitnodigen om mn stulpje te komen bekijken. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 300? Wow, heel knap van jou! Heb je er ook foto's van gemaakt?

  Je buurman wordt morgen zeker vrolijk van deze kaart (-:

  BeantwoordenVerwijderen