dinsdag 2 oktober 2012

Zomaar een kaartje

Oefff.....de tijd ontbreekt me om wat "meer spectaculairdere" kaarten te maken. Dit simpele kaartje is gemaakt met een label stickervel van de Action, een zelf gemaakte achtergrond met distress intkt, postcard stempel van Marianne Design, een knoopje en een kantje....en zo snel als het kaartje klaar is, is ook dit korte blogpost berichtje. Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog, en hoop dat je deze eenvoud toch een beetje kunt waarderen :-)

4 opmerkingen:

 1. O ja ik kan deze eenvoud wel waarderen! Ik vind soms van mijn werk ook dat het eenvoudig is gemaakt, maar anderen weten dat niet en waarderen alleen het eindresultaat. Ik vind vooral de opmaak mooi en ook de achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O ja ik ben volger geworden omdat je zulke mooie dingen maakt! Kom je ook eens bij mij langs?
  Oranjenzo.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En of het gewaardeerd wordt! Wat dacht jij dan? Leuk met de zelf gestempelde achtergrond. En een labeltje maakt alles altijd af. Onwijs leuk gedaan. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi! Geheel toevallig kwam ik op jouw blog terecht en ben meteen blijven hangen. Wat verbaasde het me om te zien dat je helemaal nog niet zo lang een blog hebt (ja, ik ben echt tot het einde (of het begin) blijven kijken hoor!).
  Je maakt echt hele leuke creaties en ik blijf meteen nog wat verder hangen door een volger van je te worden. Leuke inspiratiekaartjes!!
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen