zondag 29 juli 2012

Vlinderkaarten


Allereerst moet ik maar eens beginnen aan al mijn blogvolgers excuses aan te bieden voor het feit dat ik zo lang niets van me heb laten horen.
Ik heb eind mei mijn nieuwe huisgenootjes, de kittens Sammy en Misty, gekregen en zij slokten zoveel van mijn tijd op, dat het freubelen volledig stil kwam te liggen. Het is ook zo leuk die kleine spring-in-het-veldjes dat je gewoon blijft kijken en spelen.
Maar de afgelopen weken heb ik toch weer wat kaarten gemaakt, en kan ik nu ook weer beginnen met het blog te vullen. Ik ben eerst begonnen met simpel, strak en eenvoudig, en ja, ook dat kan weer leuke resultaten geven.
wee keer een kaart met dezelfde lay-out en toch twee keer anders. Het dessinpapier en de vlinders komen bij de Action vandaan, de vlinders zijn eigenlijk stickers, maar plak ze op een stukje bijpassend karton en knip ze met een klein randje er om heen uit, en het zijn goede stevige plaatjes geworden.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Helga, wat LEUK je ook weer hier in blogland te spotten! Naast je altijd leuke reacties, heb ik vooral je creatieve uitspattingen gemist! Maar vooruit, je had een goede reden om even afgeleid te zijn en je tijd anders te besteden. ;-) Het is je vergeven. Ik kan niet wachten om al je leuke creaties weer te bewonderen. Je zorgt in ieder geval weer voor een leuke binnenkomer. En met simpel, strak en eenvoudig is he-le-maal niets mis, dat bewijzen deze kaartjes alweer. En vlinders zijn altijd leuk. Over de Action zal ik maar niets zeggen, haha! Tot snel weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig, je bent weer terug in blogland! Ik heb je gemist ;-) leuke variaties op dezelfde layout. En de action, het is niet normaal wat ze daar aan wisselende collectie hebben, pfff (concurrentie!)

  Gr.

  Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je weer actief bent op creatief gebied maar ook fijn te lezen dat je weer nieuwe huisdieren hebt, zal wel heel wat anders zijn dan een hond in huis, lijkt me. Ik wens je in ieder geval heel veel en lang plezier met ze!
  Je kaarten vind ik erg mooi, prachtige combinatie van dessins!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen