donderdag 28 maart 2013

cupcake

Al eerder heb ik het gehad over het boek Techno Cozy's, in dit boek stonden het gebreide hoesje met de knoopjes en het gehaakte uiltje om daar je mobiel in te stoppen. Ook deze grijze hoes met de cupcake, bedoeld voor een harddisk of iets derg. in te stoppen. Ik vond het een leuk hoesje maar zo saai. Dus met de lente in mijn kop, ging ik aan het breien in de pastelkleurtjes, het patroontje van de cupcake is ingebreid en de kraaltjes zijn meegebreid (techniek staat op een duidelijke, eenvoudige manier in het boek uitgelegd). Toen het klaar was, heb ik er een lintje door geregen om er een leuk buideltje van de maken, romantisch kantje er op  vast gezet, en zie hoe je met deze 2 laatste simpele handelingen een voorbeeld heeeeeeel anders er uit kan laten zien. Stop er wat lavendel in en je hebt een leuk geurzakje.

vrijdag 22 maart 2013

Joepie !!!!

Wat kan een weekend toch ineens heerlijk beginnen.....
Kon ik jullie vorige week nog vol trots melden dat ik bij de top 3 van de creatieve zebra zat.......vandaag heb ik de eer BLOG VAN DE WEEK gekregen !!!
Ik ben helemaal blij.....en het vooruitzicht van een koud en guur weekend, ach....dat kan me ineens niets meer schelen.....lekker warm aan de freubel om jullie te voorzien van leuke nieuwe creaties.

True friends

Ook bij tuesdaymorningsketches hadden ze een hele leuke sketch op het programma staan. Een leuke eenvoudige opzet, maar ik heb het mezelf moeilijk gemaakt hahaha.....want dit zijn weer kleuren waar ik heel moeilijk iets leuks/moois mee kan maken. Maar ik vind mezelf dit keer wel er in geslaagd....en julllie ?

Birds

Vandaag een inzending voor de challenge van de creatieve zebra. Met deze kleuren ben ik helemaal in mijn element, dan lijkt het gewoon alsof het vanzelf gaan. Op de foto weer wat flets, maar in het echt is het paars toch wat frisser van kleur. De sketch waar je aan gehouden was, was echt heel leuk van opzet. Dus zie hier mijn resultaat.

donderdag 21 maart 2013

Vintage

Vanmiddag een gezellige knutselmiddag gehad bij miranda, en daar is dit kaartje tot stand gekomen. Ik had de sketch van cardabilities erbij genomen, vond het sowieso een erg leuke sketch, maar laat uiteraard deze kaart ook met de challenge meedoen.

vrijdag 15 maart 2013

groen, groener, supergroen

Toch nog gelukt om vanmiddag een kaartje te maken, en aangezien ik helemaal de smaak te pakken heb  van challenges gaat deze voor de challenge Monochromotisch groen en volgens de sketch van Tuesdaymorningsketches. Geen gemakkelijke opdracht bleek tijdens het maken.....toch best een lastige kleur om mee te werken blijkbaar. En dan ook nog bij het fotograferen een belichting die het mooie kleurenverloop werkelijk de das om doet......het lijkt op de foto wel een bij elkaar geraapt boeltje groen....maar neeeeeeee......echt niet. Alles is in werkelijkheid wel op elkaar afgestemd.....hebben jullie dat nou ook dat bepaalde kleuren met een gewoon fototoestel echt niet goed uit de verf komen ? Best balen eigenlijk.






Top 3 notering

Vandaag even een kort berichtje. Ik ben de hele week al druk bezig met o.a. behang van de muur afhalen. Wat een klus is dat, ik kom eigenlijk niet eens meer toe aan het maken van een kaart. En het weekend ook nog drukte voor de boeg, dus ik hoop vanmiddag nog even een kaart te kunnen maken......maar ik beloof niets hahaha...... Maar waarom dan dit berichtje ? Gewoon omdat ik jullie wil laten weten dat ik, net beginnende challenges deelnemer, met mijn kinderkaart van 7 maart jl. bij de creatieve zebra een TOP 3 notering heb behaald........ZO LEUK !!! Ik ben trots en blij en dat wil ik met jullie delen :-)
Ik kom zo snel mogelijk weer terug met een nieuwe creatie.


zondag 10 maart 2013

gevonden ....

Mijn ouders zijn wat dozen aan het opruimen, met werkelijk van alles en nog wat er in......en kijk nou wat er onder in een van de dozen is gevonden. Nostalgie en het bewijs dat ik al als kind creatief bezig was.....dit was een opdracht op school: "maak een spel" maakte niet uit hoe en met welk materiaal. Uiteraard ging ik toen meteen met borduren aan  e slag en zo is dit Mens Erger Je Niet spel ontstaan. Geborduurd op jute stof en de pionnen zijn stukjes leer met de kleur er op geverfd. Ik vind hem nog steeds leuk :-)

vrijdag 8 maart 2013

Babykaart bloem

Ook deze gebloemde collectables is nieuw in de serie. Hij is best wel groot voor een kaart, dat zal op een vierkante kaart misschien wel wat beter gaat. Ik heb geprobeerd hem te combineren met de baby-lijn en dat viel nog niet mee, uiteindelijk is het wel gelukt. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

donderdag 7 maart 2013

Kinderkaart

Een kinderkaart maken is iets dat ik niet vaak doe, maar de uitdaging van de creatieve zebra ga ik toch graag aan. Lekker fleurig en opvallend dat was mijn uitgangspunt en met een zonnetje op mijn werktafel was dat niet zo moeilijk. Kaartje geslaagd en dus kan ik hem vandaag nog insturen en aan jullie laten zien.

woensdag 6 maart 2013

Verjaardag

En nu ik toch zo lekker bezig ben, plaats ik ook gelijk dit kaartje. Ik wilde laten zien dat je met de nieuwe collectables van Eline, naast prachtige babykaart, ook heel leuk een verjaardagskaart kunt maken. Ik heb daarmee de sketch van tuesdaymorningsketches aangehouden, zodat de kaart ook meedoet aan de challenge.

Thinking of You....

Vandaag speciaal een kaart gemaakt voor de challenge van DCL, de opdracht; gebruik een tag....Ik vond het wel grappig om gewoon een ronde tag te maken, mede omdat het envelopje gemaakt is van 3 dubbel gevouwen cirkels. Een paar eyelets in de kaart, wat jute, touw, lint en 2 mooie knoopjes, en hij is klaar voor inzending van de challenge.

maandag 4 maart 2013

nummer 2

En zoals beloofd is hier dan het tweede kaart met de nieuwe collectables van Eline. Deze keer het gescheurde papiertje, zonder de tabs, voor de rechthoekige kaart. Je kunt er eindeloos mee varieren volgens mij dat moet ik nog goed gaan uitproberen. Ook dit papier zit in het nieuwe paperblok Echt allemaal weer te schattig voor woorden. Ik ga nog deze week proberen een kaart te maken met dezelfde collectable, maar dan geen babykaart.....moet ook kunnen natuurlijk....we zullen zien.

Nieuwe materialen !!!!

Wat heb ik me heerlijk kunnen uitleven gisteren met de nieuwe materialen van Eline. Als DT-lid van haar wil je natuurlijk graag laten zien wat je allemaal kunt maken met haar nieuw ontworpen materialen. In dit geval het gescheurde papiertje voor een vierkante kant met de kleine tabs en stempels. En uiteraard het nieuwe papierblok.......allemaal weer zooooooooo leuk. Wat knoopjes, knijpertjes, touwtjes, nietjes ed. is dit het eindresultaat geworden. Morgen zal ik de kaart plaatsen met het gescheurde papiertje voor de rechthoekige kaart. Het zijn echt ideale sets die collectables ! Ik werk ook heel graag met blauwe kleuren, en daarom heb ik ook mijn inzending gedaan bij Mariannedesigndiva's

zaterdag 2 maart 2013

Stoere baby kaart

Vandaag een stoere babykaart. Dat vond ik ook wel eens leuk om te maken, meestal ben ik meer van het zachte, romantische gebeuren. Ik had eerst een heel ander idee wat het moest worden en dat lukte maar niet en door wat schuiven en een extra cirkel, werd het toch een hele leuke kaart!!

vrijdag 1 maart 2013

Rozen....


Het meedoen aan een challenge heeft me in de greep......het is niet alleen leuk, maar het geeft ook een heleboel inspiratieve ideeen. Deze kaart doet mee aan de challenge van  het scrapcardschallengeblog, en ja het kan niet missen, de opdracht was rozen. Dan denk je meestal meteen aan rood/roze, en zo zegt ook het gedichtje "roses are red...." en juist daarom vond ik het leuk om de rozen in de violet kleur te maken. Wederom heb ik problemen met de belichting van mijn foto's waardoor de kleuren niet mooi uitkomen, maar heus waar, alle kleuren zijn toch echt op elkaar afgestemd :-)